De dokter spreken

Opvragen van resultaten kan tijdens de consultatie uren, op het met de dokter afgesproken tijdstip. Gelieve hierbij rekening met het consultatieschema van uw dokter (zie dokters -> Raadplegingen). Hou het telefoongesprek kort: zowel arts als patiƫnt worden niet graag gestoord tijdens de raadpleging. Indien u uitgebreide informatie wil, gelieve dan op consultatie te komen. De dokter kan geen raadpleging houden aan de telefoon.

Voor dringende medische zaken kan u steeds een van onze dokters telefonisch bereiken. Neem hiervoor contact op met het secretariaat, secretaresse zal u doorverbinden met een dokter.

Tijdens de middagsluiting van het secretariaat (12.00-14.00u) kan u eveneens terecht via het gewone telefoonnummer van de praktijk (050/67 77 77). Blijf even aan de lijn, u wordt automatisch doorgeschakeld naar een van onze artsen. (Let wel: dit is bedoeld voor dringende zaken! De dokters zijn dan op huisbezoek en hebben geen toegang tot de afsprakenagenda of uw medisch dossier. Gelieve hen op deze tijdstippen dus niet onnodig te storen voor het maken van afspraken of voor niet-dringend advies.)
Voor dringende medische zaken buiten de openingsuren van de praktijk; zie wachtdienst.
Bel 112 bij een levensbedreigende situatie.