Een afspraak maken

MAAK ZELF UW AFSPRAAK BIJ EEN VAN DE DOKTERS   

U kan op twee manieren een afspraak maken:

bel naar    050/67 77 77                                                              OF                          MAAK ZELF UW AFSPRAAK ONLINE


I.k.v.
 het CORONAVIRUS 

Het is opnieuw mogelijk om online afspraken te maken. 

LET OP: Indien u COVID 19-gerelateerde klachten heeft, kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op. U wordt (telefonisch) door een arts verder geholpen.

Kom steeds ALLEEN naar de praktijk en draag een mondmasker. Respecteer ook de andere maatregelen wanneer u naar de praktijk komt (zie info).

 


 

Niet alle vrije afspraken zijn online zichtbaar. Indien u geen vrije plaats meer beschikbaar ziet, kan u nog steeds telefonisch terecht bij het secretariaat.

Gelieve voor afspraken bij voorkeur contact op te nemen tijdens de openingsuren van het secretariaat (maandag – vrijdag van 08:00 – 12:00h en van 14:00 – 18:00h). Zo stoort u de artsen niet tijdens de raadplegingen of huisbezoeken.

Wij voorzien 1 afspraak per persoon. Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

Neem telefonisch contact op met het secretariaat indien:

  • u online geen opeenvolgende afspraken beschikbaar ziet en toch met meerdere personen wilt komen
  • er uitgebreide onderzoeken moeten gebeuren (pre-operatief, levensverzekeringsonderzoek,…)
  • er geen afspraken meer vrij zijn en u dringend geholpen moet worden.

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel mogelijk te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment een dokter te consulteren.

Personen met een auditieve handicap kunnen ook per e-mail terecht voor een afspraak: secretariaat@debronoostkamp.be (onderwerp: afspraak). Een secretaresse mailt dan zo spoedig mogelijk terug met een bevestiging van de afspraak.