Een afspraak maken

Door de drukte in de praktijk kunnen wij momenteel geen nieuwe patiënten aannemen voor huisbezoeken.

Alleen zo kunnen we voldoende tijd en zorg besteden aan onze reeds ingeschreven patiënten. Dank voor jullie begrip!

MAAK ZELF UW AFSPRAAK BIJ EEN VAN DE DOKTERS   

U kan op twee manieren een afspraak maken:

bel naar    050/67 77 77                                                              OF                          MAAK ZELF UW AFSPRAAK ONLINE

LET OP: Indien u COVID 19-gerelateerde klachten heeft, kom dan niet naar de praktijk maar kijk op onze home pagina om te weten welke stappen je moet nemen.

Kom steeds ALLEEN naar de praktijk en draag een mondmasker. Respecteer ook de andere maatregelen wanneer u naar de praktijk komt (zie info).


Niet alle vrije afspraken zijn online zichtbaar. Indien u geen vrije plaats meer beschikbaar ziet, kan u nog steeds telefonisch terecht bij het secretariaat.

Gelieve voor afspraken bij voorkeur contact op te nemen tijdens de openingsuren van het secretariaat (maandag – vrijdag van 08:00 – 12:00h en van 14:00 – 17:15h). Zo stoort u de artsen niet tijdens de raadplegingen of huisbezoeken.

Wij voorzien 1 afspraak per persoon. Indien u met 2 personen komt, gelieve dan 2 opeenvolgende afspraken te maken.

Neem telefonisch contact op met het secretariaat indien:

  • u online geen opeenvolgende afspraken beschikbaar ziet en toch met meerdere personen wilt komen
  • er uitgebreide onderzoeken moeten gebeuren (pre-operatief, levensverzekeringsonderzoek,…)
  • er geen afspraken meer vrij zijn en u dringend geholpen moet worden.

Indien u uw afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan ook (telefonisch) zo snel mogelijk te annuleren, zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment een dokter te consulteren.

Personen met een auditieve handicap kunnen ook per e-mail terecht voor een afspraak: secretariaat@debronoostkamp.be (onderwerp: afspraak). Een secretaresse mailt dan zo spoedig mogelijk terug met een bevestiging van de afspraak.